Nyheder fra forum


Nyheder (pr. 11-12-2022):

På grund af en opdatering af noget som kaldes PHP, så har forum i nogle dage fra den 28. november ikke fungeret tilfredsstillende. Koden bag forum er mange steder rettet, så det ser mere sædvanligt ud. Jeg ved, at der for mindst en bruger stadig kan være problemer på PC.

Det kan have noget med cache at gøre?. Hvis du har flere browsere installeret, så kan prøve at prøve en alternativ til din yndligsbrowser.

Du kan også forsøge dig med menuen i venstre side. Her kan du både vælge fuld forumvisning eller du kan klikke på en udvalgt gruppe som f.eks. konkurrencer.

Skulle det stadig vise sig at være at umulig at komme ind på siden, så kan du alternativt skrive til mig på denne adresse.Nyheder (pr. 23-02-2020):

Og denne gang gode nyheder

Det er lykkedes mig at få login proceduren til at virke igen, men den vil lidt endnu være frakoblet. En prognose siger , at forum kan komme op at køre i weekenden 29/2 - 1/3.
Nyheder (pr. 20-02-2020):

Desværre kommer der til at gå et stykke tid, før forum kommer op at køre igen. Harmony-lobet for Februar bliver naturligvis aflyst - desværre. For at holde lidt liv i siden, har jeg besluttet mig til at lægge karantæne lister ud her på forsiden. Se: Karantæner


Nyheder (pr. 16-02-2020):

Det går desværre kun langsomt fremad, men fremad går det. Redirigering fra Grupper, Medlemsliste, profil virker næsten igen bortset fra, at man i de fleste tilfælde selv skal klikke på et link for at komme videre. Dette er ikke standard phpBB2, men jeg har indbygget bruger beskyttelse, for at værne brugerne mod spam. Hvis man for eksempel vil aflæse andres profil, så skal man være bruger og indlogget.

Angående dette tilsyneladende nedbrud af siden den 5. februar, så skyldes det som allerede nævnt skift af web hotel. Jeg mangler lige at få med, at skiftet blev tvingende nødvendigt, fordi selskabet som husede harmony-odds igennem 11½ år er ophørt med at huse danske sider. Det har så desværre givet anledning til ændrede opsætninger, som jeg så er igang med at finde løsninger på.


Nyheder (pr. 12-02-2020):

Harmony-odds har pludselig skiftet webhotel pr. 5 februar 2020 og først var forum utilgængeligt. Det er det ikke længere, men logon virker ikke. Så brugere må nøjes med bare at læse i forum, indtil det er fixet.

Nu er seneste begivenhed af en bruger i en mail blevet betegnet som en dårlig service. Jeg formoder, at det er fremsagt i tankeløshed. Nu er denne sides formål ikke at yde nogen service men at udveksle ideer til spil. Når det kommer til det, så er det noget, som det har skorter noget på hos adskillige brugere bortset fra min indsats.

I øvrigt så beklager jeg den seneste uges hændelser, men jeg vil fremhæve, at jeg er helt uden skyld i det skete og jeg vil dertil nævne, at det kom som et lyn fra en klar himmel. Pludselig kunne jeg ingenting. Udover ændringer af database navn og login, så kunne jeg heller ikke snakke via FTP. Jeg måtte møjsommeligt læse frem til selv simple ændringer for blot for at få siden til at virke bare lidt igen.

Jeg blev simpelhen stiktosset den 5. februar 2020 og jeg kan forsikre alle om, at jeg har klaget højlydt til det nye firma bag hotellet, som huser siden. Jeg har nu i 4 hverdagesaftener siddet og knoklet med at få siden til at virke igen. Jeg er formodentligt ved at være tæt på. Men da jeg også i nogle nætter har sovet dårligt, så har jeg besluttet af slappe af nogle aftener og det efter at dette indlæg er lagt op.
Spilforslag (pr. 12-02-2020):

Hvis der ellers ikke er listet forslag, kan du kan du f.eks. klikke ind på Dagens Spil Lige På. Dertil kommer du f.eks. ved at klikke på følgende link DSLP

Der er der næsten altid aktuelle indlæg.