harmony-odds.dk Forum Indeks harmony-odds.dk
Det frie og uafhængige spilleforum
 
 FAQFAQ   SøgSøg   Tilmeldte brugereTilmeldte brugere   GrupperGrupper   TilmeldTilmeld 
 ProfilProfil   Login for at vise private beskederLogin for at vise private beskeder   LoginLogin 

Sørgelig nyhed endnu en bookmaker forlader ...

 
Skriv nyt emne   Besvar indlægget    harmony-odds.dk Forum Indeks -> Spørgsmål og diskussion om Bookmakere, Spillebørser etc. samt Bonus-Info
Vis foregående emne :: Vis næste emne  
Forfatter Besked
Gargamel
Site Admin


Indmeldt: 22. nov 2005
Indlæg: 12046
Geografisk sted: Kgs. Lyngby

IndlægSkrevet: Tirs nov 06, 2012 17:17    Emne: Sørgelig nyhed endnu en bookmaker forlader ... Besvar, med citat

det danske marked. For nylig var det Danbook, som blev opslugt af sportingbet og en klar forringelse af det danske marked. Nu er det så 24Hpoker, som dog fortsætter, men lukker for danske kunder. Sad

Både Danbook og 24Hpoker var en overgang sponsorer af vores konkurrencer inde på det gamle forum på harmony-lobell. 24Hpoker var dog ikke direkte sponsor men repræsenteret af klonen Danebets.

Jeg dags dato modtaget følgende mail:

Citat:
Kære ,

Den 8. november lukker hjemmesiden http://dk.24hpoker.com ned for alle spilleaktiviteter. Derfor bliver poker, casino og væddemål fjernet fra hjemmesiden, således at det kun er Cashier, der er tilgængelig, hvorimod udbetalinger vil kunne finde sted som normalt indtil den 11. marts 2013. Efter 11. marts 2013, skal du kontakte reconciliation.interactive@igt.com, for at få udbetalt evt. saldo. Bemærk, at dit tilgodehavende bortfalder den 8. november 2015.

De penge, du har stående på din spillekonto, vil blive overført til Cashier. For at kunne iværksætte hævning fra Cashier, bedes du følge standardproceduren. Hvis din saldo er mindre end EUR 20, bedes du kontakte reconciliation.interactive@igt.com, således at vi kan udbetale dette beløb manuelt til dig.

Hvis du er tilmeldt Instant Reward Program og har loyalitetspoint, der kan konverteres til kontanter (jf. udbetalingstabellen i poker client), foreslår vi, at du indkasserer beløbet inden den 8. november. I modsat fald vil pointene automatisk blive konverteret til penge efter lukningen i henhold til udbetalingstabellen i Instant Reward Program.

Hvis du har en endnu ikke udbetalt poker deposit-bonus med udbetalingsdato efter ophørsdatoen, vil den pågældende bonus blive krediteret din Cashier-konto i overensstemmelse med de VIP-point, du har optjent indtil den 8. november."

Med venlig hilsen,
24hPoker



Suk Sad
_________________
Joker ( Joaquin Phoenix) skrev:
I used to think that my life was a tragedy, but now I realize, it’s a comedy.
Tilbage til toppen
Vis brugerens profil Send privat besked Besøg brugerens webside
Vis ikke emner ældre end:   
Skriv nyt emne   Besvar indlægget    harmony-odds.dk Forum Indeks -> Spørgsmål og diskussion om Bookmakere, Spillebørser etc. samt Bonus-Info Alle tidspunkter er GMT + 1 (CET/Europa)
Side 1 af 1

 
Gå til:  
Du kan ikke skrive nye indlæg i dette forum
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Du kan ikke rette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke slette dine indlæg i dette forum
Du kan ikke stemme på afstemninger i dette forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group