Velkommen til www.harmony-odds.dk


Hvad er denne side - Gamle brugere af harmony-lobell vil måske huske banneret ovenover. Det gør de med god grund, for det blev nemlig brugt inde på harmony-lobell, som udover at være en travhest også lagde navn til en spilleside drevet af nu afdøde Tage Lægaard i årene 2001 til 2008.

Dette banner er lagt ind her ved indgangen til 2018 for at signalere, at harmony-odds er vendt til tilbage til rødderne og det er at være en hobbyside for alle spilleinteresserede. Her er der en fri og uformel omgangstone og der er ikke nogle krav til, hvad folk poster af spil og navnlig hvordan. Det eneste lille beskedne og selvindlysende krav er, at brugere ikke generer andre brugere.


De mere ambitiøse som vil tjene penge - kan ansøge om medlemsskab af brugergruppen "Den grundige sportsspiller". Denne gruppe giver adgang til tre ekstra fora, hvor man kan deltage i debatter om spilstrategi og læse detaljerede spilanalyser. Kravet er, at man er aktiv på Harmony-odds. Gæstebesøgende som ikke ønsker at bidrage med indlæg kan sikkert finde inspiration i sidens linkssamlinger, som blandt andet indeholder links til sider med eksperttips.
Gamle introduktion